Despre Evo Cleaning

EVO Cleaning este divizia EVO Concept LC specializata exclusiv in prestarea de servicii complete de curatenie pentru birouri. Obiectivul firmei noastre de curatenie este de a asigura clientilor nostri servicii de curatenie la standarde ridicate si adaptate celor mai diverse nevoi.

Avand o experienta de peste 8 ani in domeniul serviciilor de curatenie, firma de curatenie EVO Cleaning din Bucuresti a reusit sa obtina, prin lucrările executate, aprecierile clientilor cu care a colaborat.

Sa asiguram satisfactia clientilor nostri si sa raspundem nevoilor si dorintelor acestora prin furnizarea de servicii personalizate, prompte si de inalta calitate.
Dezvoltarea relatiei cu clientii nostri prin asigurarea unor servicii personalizate, flexibile si eficiente este o preocupare importanta pentru noi.

Calitatea serviciilor reprezintă trasatura principala pe care firma noastra de curatenie isi bazeaza activitatea. Asigurata atat de personalul calificat, cat si de echipamentele si consumabilele (http://www.truvox.com) din game profesionale folosite, calitatea serviciilor noastre asigura intotdeauna deplina satisfactie tuturor clientilor.

Pentru ca sta in puterea fiecaruia dintre noi sa protejam si sa pastram mediul inconjurator pentru generatiile viitoare, folosim numai produse eco-friendly (http://www.evansvanodine.co.uk), cu un impact redus asupra mediului.

Pe langa calitatea excelenta a serviciilor oferite, o alta caracteristica o constituie flexibilitatea in stabilirea pachetelor de servicii. Cerintele si nevoile fiecarui client in parte sunt cele care dau intotdeauna criteriul de stabilire a pachetelor de servicii oferite.

De aceea, EVO Concept LC tinteste la o continua imbunatatire a performantelor serviciilor oferite clientilor, pentru ca acestia sa aiba intotdeauna maxima satisfactie